Hoppa till sidans innehåll

Skjutprogram 2016

14 JAN 2016 17:26
Skjutprogrammet för 2016 är nu fastställt. Som vi gjorde förra året så saknas det ansvariga på en hel del klubbaktiviteter och vi vill att de som känner sig manade anmäler sitt intresse för att vara skjutledare på de olika tävlingarna som inte har någon ansvarig.
  • Skapad: 14 JAN 2016 17:26

Bifogar skjutprogrammet för 2016 med alla aktiviteter inlagda. Som vi gjorde förra året så saknas det ansvariga på en hel del klubbaktiviteter och vi vill att de som känner sig manade anmäler sitt intresse för att vara skjutledare på de olika tävlingarna som inte har någon ansvarig.

Nytt för i år är att vi har planerat in tre tillfällen med ren teknikträning som leds av Johan A och kanske även någon annan prominent skytt. Det är tanken att vi skall förfina och förbättra skyttetekniken. Alla kommer att han något att hämta från dessa tillfällen.Kolla gärna även de datum där det är inbokat arbetsdagar.

Under året är klubben ansvarig för en Banskjutning och en Fältskjutning och sen skall vi inte glömma att det är SM i vår del av världen detta år vilket säkert också kommer att kräva någon form av insats från oss i Torna Hällestad.

Programmet kommer även att läggas in i kalendern när vi har fastställt skjutledare.

 

Skribent: Mikael Drakell

Tänkt på att det är viktigt att kolla i kalendern om det är tillåtet med skjutning innan du åker ut till banan.

 

THPSK_Side5

Postadress:
Torna-Hällestads PSK - Skyttesport
Dalby 762
24794 Dalby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info